EmediateAd
Gittemary
Wednesday, July 18, 2012

Goodie Box – Review (Danish Edition)

Hey Chicks! Since I in this post are going to review a Danish service similar to Birch Box, Beauty Box or Glossy Box, this post will not be very relevant to you guys that don’t live in Denmark. Since you have to live in Denmark to recieve the box. 
Så derfor bliver dette nu mit første indlæg på dansk. Goodie Box firmaet var så venlige at sende mig et eksemplar af deres lækre boks! Jeg har før benyttet mig af deres service og har altid været meget tilfreds. Jeg måtte desværre afmelde mig, da jeg opstartede en opsparing. Tidligere Review HER!
Men boksen koster 119 pr. måned, mens værdien af indholdet er meget mere værd. Så det er en rigtig god idé hvis du er vild efter prøve noget nyt af. 

Tilmeld dig Goddie Box’en her (klik)

Således ankommer boksen til dig, medfølgende et kort som fortæller dig noget om hvert produkt du har modtaget. Jeg vil her nedenunder anmelde hvert af de produkter som ankom i sommer udgaven. 
Osis session Finish Hairspray – Den udgave jeg fik i boksen var en travel size størrelse, nok halvt så stor som den du kan købe i butikkerne. Jeg har brugt den i et par dage i mit ustyrlige hår og jeg har elsket den. Den holder rigtig godt på alle de små hår som jeg ikke får med i frisuren, og jeg stod faktisk og manglede en ny hårspray, så jeg er rigtig glad for at jeg fik den!

Jurlique Eye Makeup Remover –  Jeg har prøvet den én enkelt gang, så jeg ved endnu ikke hvordan man hud reagerer på den, men den fjerner min øjen make up rigtig godt + den dufter ekstremt dejligt af citron. 
Dette produkt var også en lille rejse edtion, men en meget lille mængde er nødvendig. Jeg bruger en anden make up fjerner til resten af ansigtet. 

Depend Neglelak – Jeg har normalt ikke været den store fan af Depend. Jeg har mange erfaringer med at de tører ud for hurtigt eller bare ikke før jobbet. Men alle de problemer er jeg villig til at glemme, får farven jeg har modtaget er virkelig badass. Jeg har også lånt den til min mor, som også vil prøve den. Dog vil jeg sige at man minimum skal lægge tre eller fire lag før den dækker helt. Som du ser på billedet er den lidt tynd. 
Den minder mig lidt om 90’erne, da glimmeret skifter farve i sollys!

Decubal Body Cream And Face Cream – Disse to produkter ved jeg virker, derfor var jeg rigtig glad da jeg modtog dem. Der er kun gode ting at sige om dem. Perfekt, også til folk med perfume allergi og overfølsomhed! Størrelserne på disse to er virkelig gode, og der er masser af produkt i begge! 

Body Nordic Lipgloss And Anti – Ageing Dat Cream – Body Nordic er ikke et mærke jeg har hørt om før, så jeg har glædet mig meget til at prøve det! Prisen på lipglossen er 99 kroner og det er en full size produkt man får sig her! Jeg har afprøvet denne tildels dyre lipgloss, som findes i tre farver hvoraf dette er den neutrale. Jeg er rigtig tilfreds med denne lipgloss, da den ikke er for klistret. Køb Lipglossen Her (klik)

7 thoughts on “Goodie Box – Review (Danish Edition)

  1. Oh what a shame that I don't live in Denmark, that giveaway looks fabulous! :) Now following you via GFC and on Bloglovin', I hope you'll do the same for me!

    xoxo Eeva
    eeva-theapple.blogspot.fi

  2. These beauty boxes are popping up everywhere!! Good news to beauty junkie everywhere in the world ^-^ The nail polish that you got looks very nice on the nails!!

    Liz
    chewylove.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOUTUBE
FACEBOOK
Follow