EmediateAd
Gittemary
Friday, July 19, 2013

Outfit Of The Day – Still Monochrome

Skirt – H&M // Bra Top – Random store in Dublin // Shoes – Mango //

Cardi – Thrifted // Cap – Monki // Sunnies – H&M // Lips – Dubonnet, MAC blend with H&M, Wild Thing

Hey Chicks! The other day I went for a stroll down the beach wearing this outfit! I am still loving the monochrome trend and I will keep on rocking it, even though it is quite hot wearing so much black. Also this was the first tome I ever wore my striped bra top thingy even though I bought in Dublin over a year ago. Anyway I hope you like it!

 

<< More Purse >>

6 thoughts on “Outfit Of The Day – Still Monochrome

 1. Jeg elsker når du bruger vilde farver på læberne! Det klæder dig så sindsygt godt!!
  Er vild med outfitet, det er så flot :)

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Camilla

 2. Hvor ser du godt ud 😀 Jeg var faktisk også en tur på palmestranden i går, dog ikke for at bade, men jeg var ude at ro i kajak med mine forældre og min kæreste, ha ha 😀

   • He he, jeg har aldrig prøvet det før, men min far er instruktør i Frederikshavns Kajakklub, så selvfølgelig skulle det da prøves, og nu var der helt perfekt vejr til det i lørdags, og kun en lille smule bølger 😉 Men der var faktisk vildt mange mennesker i vandet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOUTUBE
FACEBOOK
Follow