EmediateAd
Gittemary
Tuesday, July 23, 2013

Oz – Favourite Picks

Hey Chicks! Eventhough I haven’t seen the movie yet, I might as well share this cute little collection of minies! I got them from Ezzence and it was actually a really fair price! My favourites were Don’t Burst My Bubble, which is a really sheer nude colour with a tint of pink, in order to achieve the result on the picture 4-5 layers is needed. I think it would work perfectly as a French manicure as well! The other fave is What Wizardry is This? That is a bronze glittery colour, the surface of the polish is very rough when it is dry but it looks amazing and I’ll be wearing it tons of times during Autumn. Which one is your favourite?

Danish Edition – Jeg modtog for ganske kort tid siden denne lækre pakke med Disneys’ Oz, The great and powerful inspireret neglelak fra OPI. Mine favouriter fra pakken er helt klart Dont’ Burst My Bubble, som er en rigtig lækker nude farve med en lyserød feeling, samt What Wizardry is This? Det er en super flot bronze farve med en rå overflade når den tører. Pakken fik jeg fra Ezzence.dk og det var faktisk rigtig billigt taget i betragtning at man modtager hele fire forskellige farver! Desuden er de super gode hvis man gerne vil have forskellige farver med i kufferten, da de er så små er de jo lige til at snige med! Køb det her. Jeg er blevet helt hooked på nude og sarte farver her til sommer, det er bare så sødt! Hvilken er din favourite? 

8 thoughts on “Oz – Favourite Picks

  1. Min favorit har vist været The Impossible fra OPIs Mariah Carey kollektion. Det er i hvert fald den som jeg har brugt mest. Men lige nu er det vist sunday funday fra essie :)

  2. Hvordan er sand effekten?? Jeg er så stor OPI fan, men jeg har stadig ingen fra Oz serien. Jeg tror at jeg springer på Bond pige serien først 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOUTUBE
FACEBOOK
Follow