EmediateAd
Gittemary
Tuesday, September 10, 2013

A Basic Make Up Tutorial

Hey Chicks! This is my favourite basic look for Autumn! It looks amazing with all the burned colours. A look I have been showing before. Please excuse the (other) creppy woman voice on my voice over, apprearently I’ve used shitty demo-software for editing, I am working on much higher quality in the future!  Check it out and give the video a thumps up!

Danish Edition – I min seneste  video viser jeg min foretrukne, og simple, make-up her til efteråret! Den består af lette produkter, som f. eks. L\’oreal Nude Magique BB Cream, i stedet for en almindelig foundation, hvilket giver et lettere look + den holder sig friskt i længere tid! Desuden består looket af en masse brændte og naturlige farver, som ser flaterende ud på langt de fleste! Jeg er helt vild med de naturlige nuancer og skal virkelig snart have fat i en nude palette til min samling, som f. eks denne fra W7 – Naked Nudes eller selvfølgelig de klassiske fra Urban Decay, er helt vild med denne mini-udgave! Desuden viser jeg hvordan jeg optegner mine øjenbryn på bedst mulig vis, jeg har gjort det længe, men jeg fornemmer at det bliver mere og mere in. Dette sæt, er sammen med mit sæt fra Oriflame en af mine favouriter! Og selvfølgelig, hvis man vil opnå det bedste resultat er en vinklet make-up børste et must! Klik her for at se mange andre fede produkter!

One thought on “A Basic Make Up Tutorial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOUTUBE
FACEBOOK
Follow