EmediateAd
Gittemary
Saturday, December 7, 2013

Styling Rosemunde Items: Layering Lace

Find the items HERE

Hey Chicks! This is my four favourite pieces from Rosemunde.com. These are great layering pieces but also perfect for a contrast based outfit, that’s why I would choose to style them with the badass boots from Jeffrey Campbell. These models are called O-Quinn and Rosmoor. I love how you can style sweet and romantic pieces with more badass leather items, the look of it is to die for!

Dette er mine fire favoritter fra Rosemunde.com, de er super alsidige og romantiske, men vil også fungere godt i et lag-på-lag outfit! Et af mine nye cravings er helt klart de simple kjoler med blonde kant, som også ses på collagen. Jeg synes de er så flotte og sarte! Mine to ynglings er den i sort og elfenben! Jeg ville style dem med disse to badass støvler fra Jeffrey Campbell! Kontrasten mellem læder og blonder, det er lige mig! Især de simple blonde kjoler, jeg ser dem stylet med en lang åben cardi og rå støvler! Accessorie-wise, ser jeg lange lag-på-lag halskæder i forskellige længder, måske et stort tørklæde, et utal af ringe, og naturligvis en høj, løs, knold! Hvordan vil du style disse items?

4 thoughts on “Styling Rosemunde Items: Layering Lace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOUTUBE
FACEBOOK
Follow