EmediateAd
Gittemary
Sunday, January 12, 2014

Silver Rings That Play Well

Hey Chicks! I believe that it is no secret how much I love silver jewellery and that I am always looking for new ones to style! Therefore I wanted to share some tips with you about what to look for when shopping silverware! I like to build up my stack of rings by matching different kinds. For instance; some has to be simple, small and versatile while maybe two are centerpieces and the center of attention. For me it if very importent to vary between the simple ones and the crazy shit big ones.

Her er mine tips til at style sølv sammen! Det er vigtigt for mig at skabe en slags balance når jeg stabler mine ringe, det må godt være kaotisk men med måde. Derfor bruger jeg forskellige slags typer af ringe for at variere og skabe det rette look. For eksempel: Jeg finder nogle små og enkle ringe til pege -og ringfinger. De store og statement ringe bruger jeg som oftest kun en eller to af på langefingeren. Jeg har fundet de perfekte enkle ringe på Aveny.dk, de er fra spinning, går perfekt til mit formål og kan findes HER og HER! Samtdig fandt jeg en større ring som vil være perfekt til brug som statement elementet i min styling, den har det flotteste små rå blomster motiv, og så er oxyderet sølv lige min boldgade. Ringene er stylet med items fra Regal Rose.

3 thoughts on “Silver Rings That Play Well

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOUTUBE
FACEBOOK
Follow