EmediateAd
Gittemary
Tuesday, March 18, 2014

Lighten Up – Spring Make Up Picks

 

Bobbi Brown Blush // MAC Lipcreme // Embryolisse BB // Butter London // Ciaté

Hey Chicks! I thought I would share my favourite Spring picks. When it comes to make up I’ve always liked it light, both in colour and texture. I hate having layers of make up on,  so I picked out a few producs I’ll might wear for Spring or I am already wearing. Firstly, the BB cream saved my life and the one from Embryolisse is amazing!  Top it of with a bright blush for both contour and highlight, lovely!

Jeg tænkte at jeg ville dele min forårs favoritter med jer idag! Med hensyn til makeup har jeg altid synes at det skal både føles og se let ud. Jeg gider ikke lag på lag det føles forfærdenligt, derfor har jeg fundet nogle produkter som jeg, enten vil bruge eller allerede, bruger. Alle produkterne er fundet på Magasin.dk For det første, så reddede BB creamen mit liv og jeg har lige pt en klart yndlings i den fra Embryolisse, den er bare fantastisk! Top den af med en smule let pink blush som både bidrager med highlight og contour! Også de pudderfarvede lakker er jeg (stadig) vild med, og min favorit er pt grundfarven fra Butter London! Hvad er jeres must haves for foråret?

8 thoughts on “Lighten Up – Spring Make Up Picks

  1. Jeg er vild med farven på neglelakken fra Butter London, og den blush ser også fantastisk ud!
    Personlig er et must have for mig pastel-farver. Både tøj, sko, smykker & neglelak i pastelfarver er forårs must i min bog. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOUTUBE
FACEBOOK
Follow