EmediateAd
Gittemary
Thursday, July 31, 2014

Everyday Face // Natural Glow

Hey Chicks! Are you enjoying Summer? It sure seems pretty hot. In a heat like this it is very uncomfortable with layer after layer of make up on your face. When it comes to that, the products from Lily Lolo sure saves me every time. The mineral concealer and finishing powder are my best tip against Summery oily-ness.

Danish Edition // Hej alle sammen, nyder i sommervarmen? Hold da op, der er gang i den. I en sådan varme er det super irriterende at have tonsvis af make up i hovedet. Til en sådan situation vender jeg altid tilbage til mine favoritter fra Lily Lolo! De består af en mineral concealer og en finishing powder, så slipper man for fedtet og irriteret hud i sommervarmen! Jeg har fundet mine must haves  Hos BeautyAkademiet.dk. Begge påføres super nemt med en svamp eller en børste og, no shit, det bliver siddende hele dagen, selv når man går meget ude en varm dag. Jeg er altid super imponeret over kvaliteten af Lily Lolo’s produkter!

7 thoughts on “Everyday Face // Natural Glow

  1. Siden jeg fandt ud af, at Lily Lolo nærmest er det eneste mærke uden Bismuth (det stof, der er med til at give bumser) bruger jeg intet andet. Og det har hjulpet gevaldigt på min ellers semi-acne prægede ud! Går aldrig tilbage til Tromborg, Youngblood og de andre der ellers foregiver at være lækre på huden. Og tilmed koster Lily Lolo jo ikke en dadel. AMEN for dét mærke. :)

  2. Ih det ser lækkert ud søde :) vil jeg da helt sikkert prøve ! Jeg sveder altid som et svin så det ville være rart at kunne undgå for meget make Up 😉 hehe … Og mega dejlige billeder af dig :) <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOUTUBE
FACEBOOK
Follow