EmediateAd
Gittemary
Thursday, July 3, 2014

GIVE AWAY // Din Egen Personlige Kalender

Hey Chicks! It has been a while since the last contest, right? Now I have one for you! I love for my things to reflect my style and personality, this is why I love my new personalized calender from Personlig Almanak.dk. It is such a lovely concept, and I am really excited about giving one of you guys one of these! Danes only though, sorry.

Danish Edition// Hej alle sammen! Det er et stykke tid siden den sidste konkurrence her på bloggen, ikke? Jeg er hel vild med ting som på den ene eller anden måde afspejler min stil og personlighed, derfor er jeg super spændt på at foreære en jer sådan en skøn kalender fra Personlig Almanak.dk.  Konceptet er også super smart, men oplader billeder til hjemmesiden, og kan bestemme alt fra tekster, farver og huskebokse. I min har jeg for eksempel bokse til “ugens madplan” og “ugens idé” – Super smart!

Det man skal gøre for at deltage:

Følge mig på bloglovin’ ->> her

Like mig og Personlig Almanak ->> her og her

Skriv evt en kommentar, så jeg ved du deltager!

Konkurrencen slutter d. 11/7

26 thoughts on “GIVE AWAY // Din Egen Personlige Kalender

  1. Sikke en fin kalender! Og tusinde tak for din søde kommentar på mit seneste indlæg. <3 Jeg håber du har det dejligt i dit nye hjem, og hvis du en dag bringer dit dejlige smil til København igen, så gi' mig lige et hola, så vi kan drikke en kop kaff'!

    PS. Jeg vil gerne vinde en personlig kalender til at gøre mit uoverskuelige liv lidt mere overskueligt, så jeg har liket alt hvad der skal likes, nu følger jeg dig også rigtigt med bloglovin', og så krydser jeg fingre de næste par dage! 😉

  2. whauuuuu sikken en skøn gave, den kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde :-)

    ha en fantastisk dejlig weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOUTUBE
FACEBOOK
Follow